tiistai 11. syyskuuta 2012

Rento meininki

Rakas paivakirja, tanaan en rikkonut yhtakaan laitetta. Tai ylipaataan yhtaan mitaan.

Luulisin.

Ja Herra Nalle oli tanaan aivan ihana. Suorastaan valloittava ;)) Yksityiskohdat jaakoon teilta pimentoon.. hihhih!

Toista paastessa sato vetta :( Lahinna ensimmaista kertaa taalla ollessa. Ehka pari kertaa on jotain tihkua tullu mut ite en oo kyseisia sadehetkia todistanu, mutta tanaan kyllakin. Kastuin vaan ihan vahasen... 

Leipomotyoskentely meni jo paljon paremmin, nopeamminkin olettaisin. Aamulla oli kylla karmivaa polkea toihin ku oli ihan pimeeta ja viela sumuistakin :O Hui! Mut aika lamminta kuitenkin, mulla oli muutenki heratessa ihan tuskahiki.

Nii ja nukkuminen jai taas tosi vahaselle. Menin kylla aikasin nukkumaan, siina seitteman paikkeilla. Mut arvatkaapa vaan kuka herat yhentoista aikoihin... ja nukahti uudelleen siina pari tuntia ennen heraamista, eli kahden jalkeen. Darn.

Tanaan tuli sitten otettua kolmen tunnin paikkarit :-----) Alun perin piti olla vaan kaks tuntia, mut joku vahan venytti sitaki aikaa.

Sitten tuli semmonen extempore-reissu Antoniinan seuraksi osteleen. Ihan hyva vaan ku mulla on hilppasen tylsaa taalla, mua kun ei vieda oikeen mihinkaan eika taalla enaa tapahdukaan mitaan ku kaikki koulut on alkanu viime viikolla. Kaytiin eka Leclercissa, ni salakuvasin (vaikkakin lupa oli myonnetty) muutamia tuotteita mita konnaripuolen valikoimaan kuuluu.

 Taa on mielenkiintoinen. Vahan niinku iso laskiaispulla. Halkastaan toi iso "pulla" kahtia, laitetaan kreemia, hedelmanpalasia, paalle lisaa kreemia ja hattu peitoksi. Ruiskutetaan kiilletta (mita tulee muutenkin joka paikkaan...) ja hierotaan raesokeria paalle.



 Mansikkaleivokset/-kakku. Toisinsanoen tallasta ma ajattelin yrittaa vaantaa nayttoon, mut katotaan muuttuuko mieli viela sita ennen ;D



 Valmispakastetuotteita. Ei kovin hyvia mun makuuni ainakaan, aivan liian aklomakeita. Siella sisalla on jotain tahnaa...


    Tattadaa! Lahinna joka-aamuiset vaannokset eli mansikkatartet ja alapuolella -tartelletit.



      Hedelmatarte. Niitakin tehdaan muutamaa eri sorttimenttia mutta tassa nyt olis tallanen.


Tarkennuksena viela, ma en oo mitaan noista nyt tehnyt, koska olen siella leipomon puolella leipia pakkailemassa.

Kaytiin siis vahan shoppailemassa :)) En ma paljoo ostanu, tarvetavaroita! Eli yks hamonen ja pari paitaa ;D En ole viela vararikossa, toivon mukaan. Mutta taytyy panostaa kun siihen on mahdollisuus. Naa vaatteet taalla Ranskassa on paljon paremman nakosia ku mita Suomessa! Siksi pitaa ostaa taalta, kun kerran viela toistaiseksi on varaa.






















Valkoinen paita, punainen paita seka kevyt farkkuhame ^^ Kylla nyt taas kelpaa. Farkkujakin kokeilin, mutta taalla on aika matalavyotaroisia housuja...

Toivon mukaan joku paiva tulee vahan jotain kiinnostavampaa kirjotettavaa. Tai sitten ma en vaan kirjota yhtaan mitaan. Doh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti