tiistai 25. syyskuuta 2012

Back to the Siberia

Yay! Tanaan paasin takasin konnarin puolen arktiseen kylmyyteen :D Eika haittaa moinen ollenkaan ku saa oikeesti tehakin jotain ja vahan hopotellakin ihmisten kanssa. Kerrassaan mahtava paiva! Mulla oli oikeesti hauskaa lahes kahteen viikkoon!

Tosin tanaan oli vahan sellanen "olo kuin elaintarhassa"-paiva, nimittain kun tuolta koulusta oli Leclerciin tutustumassa joku ryhma koululaisia ni se on erittain kivaa ku ne tuijottaa siina jokaista liiketta mita sa teet. Ah ku ihanaa, ja varmasti tuijottivat viela enemman sen jalkeen kun saivat kuulla et meikalainen on suomalainen :D

Mua vahan mietitytti et kaytetaanko Ranskassa koulupukuja ku kaikilla oli sellaset mustat asut, ni minapa uteliaana/tiedonhaluisena ihmisena kysyin Nallelta. Ei kayteta koulupukuja, paitsi sitten kun menevat vierailulle johonkin. Ahhah, selvahan se, kiva. Onneks meilla ei oo mitaan sellasia. Tosin vois kylla olla ihan mielenkiintosta ku kaikilla on samanlaiset asut :D Varsinki jos ryhmassa olis jotkut identtiset kaksoset tai kolmoset tai muuta vastaavaa. Opettajat ainaki tykkais.

Mut ihana paiva, herra Nallekin tunnusti mulle rakkauttaan tanaan :D Huomenna aikainen heraaminen ku lahetaan koululle tutustumaan. Mua vahan kummastuttaa etta ollaan siella kymmenen tuntia... aamukaheksasta iltakuuteen :O Jotain rajaa hei!

Noh, saas naha miten kay, toivottavasti ei kauheesti tylsistyta tai polteta pullia ihan mustiksi. Ja parempi olis sitten niitten koululaisten jumankauta syodan meijan pullaset ku me ne kauheella vaivasella tehdaan. Ja ma tajusin just etta jatin mun tyokengat sinne Leclercin pukkariin... "Rudy hei, voidaanko kayda kaupan kautta?" :DD Oooooh damn!

Ma en oo kylla sitten ihan varma miten paasen ulos ku sisalle meen. Nimittain ku se yks ovi on lukittu ja sen pystyy avaamaan vaan ulkopuolelta, ja kaupan ulko-ovetki on kiinni... Ehka ma kasken Antoniinan passiin siihen ovelle ja juoksen akkia noutamaan ne perhanan kengat. Argh!

Ei mulla muuta. Paitsi etta tuli kauhee hinku alkaa pelata erasta nostalgisen ihanaa pleikkari ykkosen pelia lapsuusajoilta: Wild Arms. Se on vaan niin ihana ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti