sunnuntai 26. elokuuta 2012

Party party eli La Ska!

Eilen oli siis tiedossa sellaset isot juhlat tuolla jossain pellolla, vain viiden minsan matkan paassa kaupungista. La Ska oli tapahtuman nimi ja ne on Vendeen alueen suurimmat juhlat, jotka jarjestetaan joka vuosi. Sita ennen menien Amélien mukana syomaan. Tosin alkuperainen suunnitelma oli menna johonkin ravintolaan porukalla syomaan (nain ymmarsin) ja siita Catherine sitten heittaisi meidat sinne juhlapaikalle. Mutta sitten jostain syysta olinkin lahdossa Amélien kanssa kahdestaan, ja saattoi olla etta syotaisiin yhden Nikon luona (jaaha, selva).

Kaytiin ensin A:n asunnolla, koska han halus vaihtaa vaatteita ynna muuta. Siita sitten kaveltiin jonnekin oven taakse, eika ketaan oletettavasti ollut kotona. Lahdettiin jonnekin kaupungille pain, pienimuotoiselle baarialueelle, ja menin A:n perassa yhteen "baariin" (naa ei oo samanlaisia mita Suomessa) ja treffattiin jotain kavereita. Mietin siina etta tanneko me jaadaan, mutta ei. Eiku seuraavaa paikkaa kohti. Sinne sitten jaatiin istumaan muutaman tyypin kanssa, mulla ei ollu mitaan hajua mika oli suunnitelman nimi kun Amélie ei selittany yhtaan mitaan.

Tilattiin sitten juotavaa ja A oli puhelimensa kanssa koko ajan vahan odottavan nakoinen, aattelin etta ehka se Niko sitten soittelee kun on jotenkin kotona tai muuta. Mitaan soittoa ei koskaan tullut, eli oletukseni saattoi olla vaara. Kavi sitten niin etta istuttiin siina varmaan pari kolme tuntia, mentiin silla porukalla syomaan ja kello laheni pikkuhiljaa puoltayota. Mun kasittaakseni tarkotus oli menna sinne juhlapaikalle joskus yhdentoista aikoihin... Jassoo. Kavi jo mielessa etta ehka ma pyydankin paasta takas kotiin nukkumaan.

Raflasta mentiin takasin siihen kakkosbaariin missa oltiin istuskeltu ja "juopoteltu", Amélie selitti jotain etta muita tyyppeja oli tulossa sinne pain. Niin etta tekemaan mita? Ilmeisestikin hakemaan meita. Tai mua. Mutta tulossa oli. Seeeeelva. Kiitos tastakin aikaisesta infosta. Noh, tuttujahan sielta auton kanssa kurvaili, mentiin molemmat kyytiin ja mentiin sitten itse asiassa takaisin sinne meijan kadulle, mutta naapuriin, silla kuskimme Dedet (Audrey) asuu viereisessa talossa. A taisi haluta vessaan tai jotain (????), tallainen mielikuva mulle ainakin jai.

Sielta sitten takapenkin Claudet (toinen Audrey, siksi lempinimet) hyppasi ulos ja vaihtoi omaan autoonsa. Han kun asuu juhlapaikan lahella ja halusi juoda tanaan, niin ajettiin ensin hanen luokseen, missa han vaihtoi takaisin meidan autoon ja suunnattiin sitten kohti juhlia.

Se nimenomaan oli jossain pellolla, silla sinne ku auto jatettiin ni oli aikalailla pomppuisan tuntuista kyytia :D Musiikki kuului oikeen hyvin ja hienoja valoja nakyi joittenkin jatesakkiaitojen takaa. Ei siella viela hirveesti populaa ollut, mutta jonkun verran kuitenkin. Haettiin juotavaa, mina kilttina tyttona otin limukkaa, ja sitten vaan hengailtiin siella.


Tallasta aluetta. Peltoa :D 


Tosiaan, kaikki juomat oli ilmaisia tuolla, ja tarjolla oli joitain alkoholipitoisia juomia ja sitten tietty ei-alkoholisteille limukkaa ja mehua. Siella "tiskien" takana olevat serverit oli pukeutunu hauskannakosiin asuihin: ihonmyotaiset tarjoilija-asut, eli nayttivat vahan pingviineilta. Yksi niista oli eraan Charlinen veli (yllattavaa kylla heissa oli jopa samaa nakoa), ja sitten yksi oli silloin ekana iltana tavatun hyvaa englantia puhuvan tyton poikaystava (hienosti selitetty mut kaikki varmaan ymmarsi). Eli kaikki lahinna seurustelee toistensa kanssa, taa on tosi outoa.

Yksi henkilokunnasta suostui kanssani kuvaan :D Hanella tosin on erikseen viela housut nakojaan jalassa, eli valitettavasti te naislukijat ette nyt paase nakemaan tiukkaa ja timmia alavartaloa :'))


Pikkuhiljaa alko porukkaakin tulemaan enemman paikalle, ja alko olemaan jo vahan tungosta :D Mut vaikka oli vahan vilponen ilma, ni sitten ku ymparilla oli tarpeeks ihmisia, tuntu jo oikeen lampimalta. Eika ees satanu vaikka olin vahan sita pelanny.

              Nainkin paljon porukkaa yhdessa kohti, tossa takana nakyy noita tarjoilupisteita.



Siella oli yhden katoksen alla tallainen valkoinen taulu, mihin sai kirjottaa jotain. Jatin sitten oman puumerkkini sinne, tietavat etta oli mukana myos suomalaista sisua. Eivat kylla ymmarra sanaakaan mun tekstista mut haittaaks se? ;)


En muista mita tuo nuolen suunnassa oleva teksti tarkoitti kun kysyin, taisi olla jotain etta kehoitettiin juomaan paljon :"D Joo-o, kyllahan ma pari mukillista kokista join, riittaaks se?



            Tassa pari ihmista joiden kanssa siella olin, eli vasemmalla Dedet ja oikealla Julie.
 

Joku Amélien tuttu osasi hyvin puhua englantia ja mentiin sitten sinne pain hengailemaan. Tama jaba oli kuulemma ollut jenkeissa, oliskohan ollu etta kaks vuotta sitten pidemmankin aikaa vai etta oli kaks vuotta ollu siella, niin osasi kylla tosi hyvin puhua. Ja han sitten sanoi toimivansa mun tan illan tulkkina, lovely. Han muun muuassa kaansi mun tekstiani sitten ranskaksi ku kahdelle tai kolmelle ihmiselle selitettyani asiaa kukaan ei ymmartanyt mua :D Etta nain. En ma kylla hanta sitten enaa nahny ku siita siirryttiin jonnekin pain.

Sitten yksi mieshenkilo tasta koko kaveriporukasta, joka on hyvin hyvin laaja, (olisikohan ollut jopa itse Niko) tahtoi vissiinkin tietaa etta olenko ma joku gootti :"D Mulla kun meinaan sattui olemaan mustat housut, pitka musta villaneule (Catherinelta lainattu), jota pidin kylmissani niin ettei alla olevia vaatteita nakynyt, seka mustat hiukset ja mustat rajaukset... Hienosti ma osaan nakojaan omia eri tyyleja itseeni :D Mutta piti kylla myontaa etta en ollut, vaikka silta saatoin nayttaakin. Ja olisikohan viela ollut niin etta kun valo osui muhun edestapain niin taisin nayttaa vahan pelottavalta :')) Hihhih.

Kauheesti yritti myos yks Flo jaaaaaa Dedetin poikaystava tarjoilla juomia, muun muuassa Sangriaa, mutta ma kovin sanoin kieltaytyvani. Eraan kerran aika alussa kun taa Dedetin poikaystava tarjo mukiaan ni kiisteltiin siina vahan aikaa juonko vai en, ja sanoin sitten etta ehka myohemmin. Ja han kun ei englantia osaa niin kysyin leikillani muilta, etta onko nyt se hetki ku pitaa paeta :D




                                                    Hienoja kuvioitu laitettua "aitoihin".


Illan "kohokohta": mahdollista deittiseuraa melkeinpa jonoksi asti...

Jossain vaiheessa oltuamme lahempana lavaa, pari ihan outoa miesta tuli jotain juttelemaan siihen meidan kanssa (keita ikina siina olikaan, ihmiset kun vaihtu nopeasti keskenaan), ja mita nyt kaverit taas mulle vahan kaansivat niin olisivat mokomat halunneet tehda vahan lahempaakin tuttavuutta. Mun onnekseni kuitenkin eivat kumpikaan oikeen osanneet englantia eli se hyyty siihen (*nakymattomia tuuletuksia*).

Myohemmin yks hyypio bongas mut jotenki ja halus kans vahan jutella mutta ei osannu englantia, tanssiinkin viela pyysi ja osittain pakotettuna sitten meninkin, hitaat kun oli parhaillaan alkaneet. Sita onneks kesti vaan ehka 10 sekuntia ku alko vetta ripsuttamaan taivaalta ni mun pelastukseni tuli siina. Mutta hitsi viekoon se halus viela keskustella mun kanssa ja jouduin sitten lopulta hakemaan itselleni tulkin, ja loppuvaiheilla kun han olisi numeroa antanut ja pyytanyt tapaamaan uudelleen niin Niko tuli tietamattaan pelastamaan tilanteen ja veti mut takasin "tanssilattialle" >:) Ja ma siina sitten vahan leikin neiti avutonta ja koetin olla niin etten paase takasin sinne katoksen alle :DD Hoohoo!

No en sitten mennykaan takasin ja se mies oli sitten haipynykin eli en voinu edes yrittaa uudestaan alottaa keskustelua (mika harmi!), olin sitten siina muiden kanssa. Ja jumantsuikka, ei mennykaan taas kauaa kun eras tyyppi tuli taas juttelemaan O.O Se tosin osasi hyvin englantia, oli joku Amélien tuttua ja ehdotti etta ma voin menna A:n ja muiden mukana hanen luokseen kylaan ens viikolla, mies kun asuu Toulousessa. Jooooo ma siina yritin selittaa etta taytyy nyt kattoo miten kerkee ku on toita, ja sitten en tiia onko perheella jotain suunnitelmia :---) Olen ma kylla aika ovela. 

Otetaan tahan valiin pienta loppukevennysta ja laitetaan lisaa hienosti tarahtaneita kuvia (salamaa kun en kayttanyt):



                                                             Miesten pissiaita (Y).



     Mikali tarkat silmanne oikein nakevat, niin tuolla on vaakatasossa yksi tapahtuman staffeista.


                                             Hienot vrumvrum-janssonit lavalla koristeina. 


Siina vaiheessa kun tama kolmas iskuyritys oli aamuyosta tapahtunut, niin paatin etta nyt on kylla sen verran ahdistavasti tata populaa perassa, etta on parempi lahtea kotiin ennen seuraavaa tapausta, silla noita pelastavia vesisateita ja ihmisia tuskin tulee enaa enempaa... No onneks naa muut oli vahan niinku ja ajatellu lahtevansa nukkumaan ni lyottaydyin heijan mukaan ja Dedet heitti mut sitten kotiin. Kello oli kutakuinkin puoli kuusi aamulla.

Nukuin sitten sinallaan pitkaan, jos kellon numeroita katsotaan, mutta kokonaisunen maaraksi tuli sellaiset seitseman tuntia, eli herasin siis yhdelta. Tai no, ajattelin etta taytyy varmaan nousta kun on kello jo sen verran paljon. Olisin kylla pidempaankin nukkunut. Immeiset taalta lahtivat ehka tossa kahden aikoihin poikansa asuntoon siivoamaan ja hakemaan joitain tavaroita, joten jain sitten yksikseni taloon (wohoo!).

Valmistin itselleni niinkin upean gourmet-aterian kuin lammitysta vailla olevia herneita ja porkkanoita jaakaapista, jotain kinkkua, kurkunsiivuja (olivat valmiiksi siivutettuina) seka lisukkeena patonkia ja kuumaa kaakaota. Ajattelin kokeilla pelkkaa maitoa, mutta se rasvainen tuoksu ja ei niin mahtava maku pistivat sitten kaakaon piikkiin. Kylmaa kaakaota en uskaltanut siis edes kokeilla, ja vetta en aina jaksaisi juoda kun maito houkuttaisi :))

                               Ja taalla muuten kaytetaan sitten tollaisia teravia teurastusveitsia.

 Lopun aikaa tasta paivasta olenkin sitten ollu koneella etsimassa mm. toissa radiossa kuultuja kappaleita (ainakin yksi on viela taysi mysteeri) ja kirjoittelemassa tata blogia. Olin laittanut tv:sta eraan musiikkikanavan paalle, niin kuin Suomessa on Voice niin taalla on Directstar. Ajattelin etta sielta kuulisin sitten jos tulee jotain. Ja poh, ei se aani tanne makkariin asti ulotu eika kovemmallekaan saa, kaikki muut kanavat huutaa kylla ihan vietavasti mutta ei tuo.

Ja luojan kiitos kukaan ei tullut silla aikaa kotiin, nimittain kun kavin jossain vaiheessa hakemassa vahan syotavaa, niin ruudussa nakyva ohjelma sai minutkin vahan pysahtymaan ja tuijottamaan epauskoisena... Silta kanavalta meinaan tuli nyt jotain olettaakseni enemman erotiikkapainoitteista animeohjelmaa :D Oli kylla ihan pakko sitten vaihtaa kanavaa. Saattoi se toki olla jokin ihan tavallinenkin animeohjelma, mutta siina nyt sattui olemaan meneillaan jotain sellaista joka antoi ihan muuta kuvaa...

Ei siita sitten sen enempaa, kello on puoli yhdeksan, eli koko paiva mennyt ihan ohi eika mitaan jarkevaa oo oikeastaan tullut tehtya, mutta onneksi on huomenna viela yksi vapaapaiva. Ehka ma saan itseni tekemaan jotain fiksua, kuten suunnitelmana olevata sanastolistat suomesta englantiin ja sita kautta ranskaksi. Onhan tassa kuitenkin viela aikaa jokunen viikko, helpottaisi huomattavasti esimerkiksi lista "hedelmat" tai "tarvesanat".. kommunikointi onnistuisi ehka hivenen helpommin ja muakin saatettaisiin ymmartaa paremmin.

Sen nakee sitten toteutuuko moinen kauaskantoinen suunnitelma, nyt meikalainen kuitenkin lahtee nauttimaan paivallista (mita ikina siella taas onkaan). Kirjoittelemisiin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti