tiistai 14. elokuuta 2012

Matkalle mars!

Laukut on pakattu (kutakuinkin) ja hirvee stressijännitysherkkäketutus meneillään! Toivon mukaan on tavarat kaikki mukana (muuten mä en enää ala). Ongelmana tällä hetkellä ei tosin ole laukkujen painoraja, vaan pikemminkin tilanpuute :(
Kui voiki tavarat, ja etenkin vaatteet, viedä vaan niin paljon tilaa vaikka laukku näyttää kuinka suurelta tahansa?! Kysynpä vaan!


Siinä mun pakkaukset, tosin Niiskuneiti joutuu vielä teljetyksi pimeään matkalaukkuun, ja päällimäinen kassikin saa vähän täytettä lisää. Niiskuneiti on siis syönyt tulevan isäntäperheeni tuliaiset, joita ovat Marimekon patakinnas, kaksi Fazerin suklaalevyä sekä salmiakkipussi.

Noh, toivon mukaan tämäkin stressi tästä pikkuhiljaa hälvenee, kunhan pääsee vaan uudenlaisiin maisemiin (tosin sitten alkaa pukkaa toisenlaista stressiä!). Yksi kissoistakin halusi kovin tunkea mukaan reissuun, pitäisköhän ottaa? Lentoyhtiö tuskin sallii mokoman salamatkustajan läsnäolon lentokoneessa sillä tavoin kun tämä mokoma katti sen olisi halunnut. Mutta tuskinpa isäntäperheelläkään olisi ollut kauheasti pientä kisua vastaan ;D


Neiti Oveluus päätti kameran lähestyessä, että minäpä tästä häivyn ennen kuin kukaan saa tietää...


Olisko ees ollu söpö ilmestys tommonen pieni pörheä lattiamoppi?

Purr.

Se siitä sitten. Ensimmäinen päivitys, toivon mukaan onnistunut sellainen. Lento lähtee aamulla 9.25, kello on nyt yhtä kuin 23.08 ja tästä hetkestä katsottuna meikäläinen on sitten jo Ranskan puolella 12 tunnin päästä!
Niin ja by the way, mun seuranani on samasta opiskeluryhmästä Antoniina, joka auttaa mua sitten hyperventiloimaan terveellisesti kun koneeseen päästään... On meinaan ensimmäinen lentokerta ikinä, JÄIKS!

Mutta mutta... se taitaa sitten olla yhtä kuin AU REVOIR SUOMI!
xoxo




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti