tiistai 2. lokakuuta 2012

Viimeista viedaan!

Aooouuuuu! Viimeiset tunnit jaljella, 15 tuntia ja lahdetaan matkaan taalta Les Herbiersista kohti Nantesia. Sitten koittaa ensimmaisen lennon hetki klo 11.25, silloin pitaa katsella ikkunasta ulos ja vilkuttaa hyvastit talle maankamaralle. Pariisissa joudutaan tosin odottamaan kolme tuntia seuraavaa lentoa, mutta Suomessa meijan pitais olla siina seitteman aikoihin.

Mun taytyy tietenkin yrittaa sitten paasta siihen kaheksalta lahtevaan bussiin, ja Lahdessa meika on vasta puoli kymmenen maissa... Taitaa siis jaada kauppareissu hyvassa lykyssa valista jos kauemmin kestaa. Mut hei, onhan mulla matkaevaana briossia, nutellaa ja punaviinia :D Niista siis sellainen kevyt iltapala jos ei muuta keksi! Seuraavana paivana on hyva menna krapulassa kouluun...

Huhhuh, mitas tassa nyt viimeisiksi sanoiksi sanois? Rento paiva tanaan ainakin ollu. Kymmenelta nousin vasta ylos, eli ma olen nukkunu lahes kellon ympari. Pieni ero siihen etta normaalisti on joutunu heraamaan taalla sillai vahan ennen kuutta, parina viikkona jopa ennen viitta. Mmmmm... Tulevasta puolestatoista viikosta en sitten enaa tiiakaan.

Ma tassa muuten miettisin etta mulla on tammosta "lomailua" aika paljon. Ensin oli kesaloma (tosin hyvin kiireinen ja ylibuukattu), paiva koulussa, kaks kuukautta taalla Ranskassa, pari paivaa taas koulussa ja sit viikoks Makedoniaan. Ja mikali olen oikein katsonut kalenteria ynna muita niin sitten olen viikon koulussa ja wohoo, SYYSLOMA! :DD Sen jalkeen taytyyki varmaan jo palata normaaliin koulurytmiin... Ja odotella joululomaa? Mikali se seuraava loma sitten on. Eli alkaa pliis buukatko mua enaa mihinkaan pitkakestoiseen juttuun, kitooos!

Kavin tanaan sitten shoppailemassa sen 150 euron edesta Antoniinan kanssa. Eihan meilla mennykaan ku joku tunti siella :---) Mulla meinaan oli pahasti valinnanvaikeuksia loppupuolella ku viimesta kolmeekymppia ei saanu millaan taytettya! Mitas kaikkea sita tolla rahalla sitten saikaan ostettua? No ainaki yhet kengat, laukun, paidan, kihartimen, naamanpesuaineen, herkkuja... Olikohan viela jotain muuta tarkeeta listasta puuttuvaa? No mutta hankalaa oli oikeesti ostaa silla rahamaaralla :D Ma jatin vahan vajaaks ku en keksiny enaa mitaan kivaa!

Nyt on siis yritetty pakata kaikki mita ei aamulla enaa tarvii, pahalta nayttaa. Iso laukku painaa ku synti, hyva jos pystyn nostamaan sita, vaikka naitten vaa'an mukaan se olis vaan 23 kiloo... mut luultavasti on paljon enemman : D Toivottavasti ei tartte molemmille lentoyhtioille maksaa sita ylimenevaa osuutta, kallista tulee! Ihan kiva kuitenki jos saisin vaikka laukun kiinni, olis jo paljon parempi : D Ja toivottavasti koneeseen saa ottaa kasimatkatavaroina noi kolme laukkua... shiiiit jos ei saakaan, sit ollaan pulassa :O Ku ei noista voi mitaan poiskaan jattaa, enaa ei pysty ees lahettaa mitaan erikseen paketissa Suomeen ku posti on jo kiinni. Hemmetin hienoa.

Viela tarttis lisaa tunkea...

Kaikki sarkyva tuliainen on hienosti askarreltu omiin laatikoihin hajoamisen ehkaisemiseksi. Ma todella toivon ettei niita tartte ruveta avaamaan tuolla lentokentalla, argh! Kauhee vaiva leikata kenkalaatikoista oikeen kokoset osaset ja teipata ne sitten tavarat ymparille :D Sainpahan ainakin aikaa kulutetuksi. Viinipullot sailynee suhteellisen ehjana, ja toivon mukaan eivat valuta mitaan. Laitoin ne sellaseen pussiin ja yritin teipata tiukasti kiinni, mutta saas nyt sitten nahda...



Tavarat yritetty tunkea sisaan. Huom! Yritetty...

Eeeeh.. mun kasimatkatavarat... : D Ma taidan jaada kentalle huomenna...

Kisukin oli sita mielta etta ei tartte lahtea mihinkaan. Miu mau, rakas murunen :)

Tuli muuten mieleen yks karpanen. Joka liihotteli eilen mun huoneessani. Se oli sellanen tosi iso ja mua arsytti ku se vaan porras siina eika menny pois. Minapa sitten hiivin mun ristikkolehteni kanssa lahelle sen laskeutumispaikkaa, maiskasin oikeen kovaa ja se tippus. Kuulosti silta etta se osu mun yhteen pussiin, mutta kun varovasti etsin siita ymparilta niin mitaan ei loytynyt. Toivoin vaan ettei tippunu siihen pussiin :D

Jossain vaiheessa kuitenki kattosin tohon yopoydalle ja ihmettelin et kui siina oli joku karpasen raato. Tanaan nostin sita siivesta ja huomasin etta se olikin puolikas karpanen... Ehhh? Mahdoinkohan ma vahingossa saada sen kahtia halki ku loin? Ups? RIP karpanen.

Nyt siis viela viimeisia haikeita katseita ymparistoon, viimeinen yhteinen paivallinen aitimuorin kanssa (isapappa kun lahti eilen aikaisin aamulla taas toihin koko viikoksi), ja sitten vihoviimeinen yo taalla... Taytyy kylla viela menna sanomaan hyvastit tolle pienella lahimetsalle, se kun on mun kaverini :D Mutta muuten on kaikki varmaan hoidettu jo alta pois...


Rakas metsa... Ja ainoa sellainen taalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti